EM 2021 Briiffi

Nyt alkaa olla kisakausi olla vihdoin siinä vaiheessa, että uusien temppujen opettelu vaihdetaan rutiinin hiomiseen. Pariisin EM-kisat alkavat häämöttää. Ainakin melkein koko tiimillä alkaa olla lennot ja kämpät varattuna. Suomesta lähtee kisoihin vahva ja iso joukkue. Vuoden joukkue on seuraava:
Miika jäi viime EM-kisoissa niukasti jatkosta, 
mutta miten käy tällä kertaa?

K1M 
Visa Rahkola
Tuisku Äänismaa
Olli Nyrhilä
Miika "pyyttoni" Sorjonen.
K1N 
Iia Vuorenpää.
K1JM 
Onni Eronen, Turkka Mutikainen.


Koronan takia kisat ovat mun ja Miikan ekat kisat aikuisten sarjassa. Jatkoon pääsy tulee vaatimaan kahta täysin onnistunutta suoritusta meiltä ensikertalaisilta, mutta paukkuja siihen varmasti on. Tästä syystä lähden itse jo 19. päivä Pariisiin totuttelemaan kisapaikkaan. Seuraavaksi paikalle tulee saapumaan Visa ja sitten loput vähän ennen tiimitreenejä. 


Visa Rahkolalla on viime EM-kisoista vahva 9. sija alla. Paukut riittävät varmasti hyvänä päivänä finaaliin asti. Mitallikaan ei ole pois suljettu ajatus.

Olli Nyrhilä on viimeisen kahden vuoden aikana kehittynyt roimasti. Kyseessä on miehen toiset arvokisat. Tapana on sanoa, että "ensimäisestä otetaan kokemus ja toisesta tulos".

Arvokisadebyytit tekevät Onni Eronen ja Iia Vuorenpää. Molemmilla on mahdollisuudet jatkoon ja uskon jopa pidemällekkin. Junnuihin arvokisakokemusta tuo Turkka Mutikainen. Turkalla on jo vahva suoritus alla viime arvokisoista, joten mahdollisuudet kisoissa ovat korkealla.

Itse oletan tason tulevan olevan korkea, sillä tiimitreeni aikaa tulee olemaan nyt ruhtinaalliset 55 minuuttia per setti ja kisapaikka näyttää lyhyistä IG-klipeistä mitä olen nähnyt oikein hyvältä ja helpolta. Valitettavasti tähän löytänyt hyvää kuvaa kisapaikasta, Niitä varmaan saadaan Ranskan karsintakisojen jälkeen alkuviikosta.

Viimekisoista on aivan liikaa aikaa ja on siistiä päästä näkemään miten porukka on kehittynyt, sekä päästä näkemään euroopan uusien junioreitten taso. 

Palaillaan, laitan lisää juttua kun saavun mestoille. - Tuisku





Kommentit