Iltatreenit ja kummitustarinoita

 Terve,


Vuorenpäät saapuivat eilen lauantai iltana Pariisiin, ja näin koko joukkue on kasassa! Suomen joukkue pääsi nauttimaan myös yhdet privaattiharjoitukset la iltana klo 20.30-21.30. Ennen harjoituksia sammuneet valot sekä kuiva melontarata sai mielenkiinnon heräämään, ja kävimme varmistamassa harjoitusaikataulumme. Lienee kommunikaatio ongelmien takia privavuoromme oli merkattu radan kalenteriin torstaille :D. Noh, kohteliaat työntekijät lopulta taipuivat ja myönsivät virheensä, ja näin avasit radan valot ja vesipumput uudestaan. Pääsimme siis nauttimaan omalla porukallamme tunnin harjoitukset!

Iltavuoro koko joukkueen voimin.

Keli Pariisissa oli illalla melkolailla syksyinen. Pimeys ja vesisade maustettuna kovalla tuulella toi mieleen lähinnä Suomen kesän ja kummitustarinat.


Syksyinen Pariisi.

Noh, oli miten oli, iltaharjoitukset todellakin otti veronsa ainakin Nyrhilän Kommuunissa. Nukkumaan meno venyi aina puoleen yöhön asti, ja kun miehet olivat nukahtaneet rupesi talossa tapahtumaan. Kello 01.37 Visa nousee hädissään sängystään ja herättää Ollin. "Olli, Olli! Joku hakkaa meidän ulko-ovea!". Olli vastaa alkuun melko rauhallisesti "Jaa, mitäs me nyt tehdään". Mutta huomaa lopulta myös itsessään huolestuneisuutta. Visa ja Olli kuuntelevat yhdessä hiljaisuutta hetken, kunnes Olli rohkenee hiippailla keittiön ikkunaan tähystämään. Ketään ei näy, mutta olohuoneesta kajahtaa valoa. (Tuisku nukkuu olohuoneessa.) Olli huhuilee Tuiskua, mutta vastausta ei kuulu. Mies lienee nukkuu, joten Olli sammuttaa valot. Visa pyörittelee seuraavat tunnit mielessään pakosuunnitelmaa, kunnes lopulta nukahtaa.

Aamupalalla miehet kertovat yön tapahtumista. Tuisku kertoo havahtuneensa yöllä klo 01.35, pakokauhu on vallannut nuoren miehen mielen, sillä hän ei tiedä missä hän on. Niimpä Tuisku on lähtenyt selvittämään asiaan. Hän on kävellyt yöllä (unissaan) Miikan ja Turkan huoneeseen, jossa Miika nukkuu istuma-asennossa. Tuisku ei tunnista Miikaa, joten hän säikähtää ja päättää ottaa käyttöönsä pakenemis-suunnitelman. Nuori mies kiiruhtaa samaa reittiä takaisin omaan sänkyynsä ja nukahtaa. 

Pitkän aamupalakokoustamisen jälkeen hommat alkaa saada jonkunlaista selkeyttä :D. Aamulla Olli muistaa myös kysyä Visalta, "Onkohan se Karhuryhmä kirja vähän liikaa sinulle?" Hymy on herkässä. Aiomme ainakin toistaiseksi nukkua vielä seuraavan yön ilman vahtivuoroja. 


Tänään melotaan ensimmäiset viralliset tiimitreenit kello 17-18. Joukkueessa vallitsee hilpeä ilmapiiri.


Palaillaan,

Visa

Kommentit