Valtaosa joukkueesta paikalla!

 Moi,

Olli, Miika, Turkka, Onni & Ville pääsivät onnistuneesti perille, ja näin valtaosa joukkueesta on kohteessa. Matkalaiset kävivät samantien koeajamassa kisapyhätön. Nyrhilän mukaan kisaspotti oli helpompi kuin odotti, voltteihin oli melko helppo saada ilmaa, mutta kasan päällä pysyminen oli haastavaa. Tämän takia liikkeet tulee aloittaa vauhdista. Lisäksi hontto oli melko jyrkkä verrattuna Suomen harjoittelupaikkoihin. Mutikainen kommentoi kisaspottia melko nopeaksi ja verratain voimakkaaksi. Turkka nautti myös radan muista harjoittelu mahdollisuuksista. Radalta löytyy muutama surffailtava aalto sekä hauska pieni hontto. Erityistä lisäarvoa nuori mies antaa melontahissille, joka nostaa melojan radan ala-altaasta ylä-altaaseen. Miika komppaa edellisiä, ja paljastaa myös aikovansa käyttää aikaa muiden huippujen melontasuoritusten seuraamiseen, ja imeä onnistumisen salaisuudet sieltä itselleen.

Ony lentää.

Myös Onnille kisaspotti on mieluinen. Haastavuudesta huolimatta liikkeet rupesivat Onnilla kulkemaan, ja hän sai hyvän kuvan hontosta. Onnilla matkustus päivä otti veronsa, sillä Eroset hyppäsit yöllä yhden maissa Jyväskylästä bussiin. Radalle he saapuivat 11 aikaan seuraavana aamuna ja puolilta päivin Onni oli jo vesillä. Tämän päivän harjoituksiin nuorukainen lähtee hyvillä fiiliksillä.

Visa ja Tuisku pyhittivät torstai-illan, perjantain sekä lauantai päivän lepäämiselle. Rahkolan & Äänismaan mukaan melko rankka treenirupeama on takanapäin. Reilut 50 tuntia lepoa tulee täyteen ennen illan suomalaisten privaattiharjoituksia. Lepäily, Netflix ja litratolkulla nautittu jäätelö on tehnyt tehtävänsä ja fiilis on hyvä.

Nyrhilän Kommuuni.

Joukkue on levittäytynyt tiettävästi kolmeen eri osoitteeseen ympäri Pariisia. Miehet Olli, Visa, Tuisku, Miika & Turkka pitävät majapaikkaa airbnb-kattohuoneistossa noin kilometrin päässä kisarataa. Nyrhilän Kommuunissa arki on lähtenyt mukavasti käytiin. Jokainen talon asukas pääsee vuorollaan vilauttamaan kokkaustaitojaan, sillä viikon aamupala -ja päivällisvuorot on jaettu miesten kesken. Aamupala pitää sisällään tietyn perusrakenteen (leipä & päälliset, kananmuna, jugurtti, mysli, hedelmät, kahvi, mehu), jonka lisäksi kokin tulee yllätää muut asukkaat yhdellä bonustuotteella. Päivällisen suhteen tärkeimmät elementit ovat määrä sekä laatu (edellä mainitussa järjestyksessä). Kodinhengettären tehtäviin kuulu myös yleisestä siisteydestä kuten tiskeistä vastaaminen. Tehtävien laiminlyömisestä seuraa rangaistus, jota emme toivottavasti joudu käyttämään.

Eroset majoittuvat hieman kauempana muutaman kilometrin päässä kilpailurataa, ja kulkevat kisapaikalle bussilla. Julkinen liikenne toimii täällä mukavasti. Ei lienee ole sattumaa, että Erosten huoneistossa siivousvuoroja ei ole vielä tarvinnut jakaa.. Asunnon välittömästä läheisyydestä löytyy hyviä ruokapaikkoja, ja sekös Onnia ilahduttaa.


Visan aamupalavuoro. Bonustuotteena suklaatäytteiset leviokset. Pöydässä Nuori Taiteilija, Sora ja Martikaisen Tuukka.

Beef in a day keeps the doctor away.

If you know you know.

Palaillaan,

Visa

Kommentit