Karsintoja ja quartereita

 Taas on muutama päivä vierähtänyt kilpailuiden merkeissä. Sitä on jännitetty sekä omia, että muiden suorituksia. 


Visan välieräruni

Tiistaina oli vuorossa miesten karsinta, josta Visa selvitti tiensä jatkoon ollen karsinnan 11. pistein 1843,33. Itse sain hyvän runin tehtyä ensimmäisellä yrittämällä, mutta temput oli vähän alastuloissa vinoja tai gotsillat matalia, niin pisteet jäi vaatimattomaan 385 p. ja sijoitus 48. Varsinkin gotsilloiden puhtauteen on päätuomari kiinnittänyt erityistä tarkkuutta.

Samana iltana oli vielä squirtin välierät Iialla ja hän sijoittui siinä 9. pistein 34 p. Valmentajamme Denis myös näytti uhrautuvaa esimerkkiä kilpailun aikana ja auttoi Iialle peiton kinni vedessä seisten kengät jalassa. Taisi yksi kenkä kastua vahingossa ensin ja toinen siinä sitten jatkoksi.Keskiviikkona melottiin naisten karsinta. Naisista pääsi jatkoon 20, vaikka normaalin sääntöjen mukaan heitä ei olisi ollut riittävästi quartereiden järjestämiseen. Kuitenkin ICF on ottanut huomioon, että kaikki maat eivät nyt pääse kilpailemaan ja halusivat järjestää myös naisille välierät. Iialla oli tavoitteena päästä jatkoon, mutta harmiksi gotsillat eivät lähteneet kiertymään ja lopputulos 186 p. jäi kaivelemaan hetkeksi. Jatkoon pääsemiseksi olisi tarvinnut 300 p.Tänään torstaina minä parantelin illalla alkanutta pientä flunssaa kämpillä ja juniori pojat (brothers of other mothers) paukuttivat kaiken minkä osasivat aaltoon. Kilpailun jälkeen Turkka oli 10. ja Onni 12. Mutta heidän välissään oleva kilpailu protestoi, koska kellotaulussa ei kilpailuaika näkynyt oikein. Hän sai uusintasuorituksen, mutta epäonnistui siinä. Siispä poikien yhteinen tie sai jatkua vierekkäisillä sijoilla! Onni 11. pistein 853 p. ja Turkka 10. pistein 873 p. Harmillisesti pojista vain 10 parasta pääsee jatkoon ja yhteinen taival erkanee pojilla. Viimeistä vuottaan junioreissa kilpaileva Turkka nähdään siis huomenna semifinaalissa! Huomiseksi riittää siis jännitettävää.


Illalla käytiin myös miesten välierä, jossa Visa suoritus 1873 p. ei ihan riittänyt 10 parhaan joukkoon, johon vaadittiin yli 2000 pisteen suoritus. Visa oli lopputuloksissa 13. Visalla myös kello temppuili ja hän sai suorittaa ensimmäisen suorituksen uudelleen ja pystui parantamaan sillä tulostaan hienosti.

Kaiken kaikkiaan itse kilpailuviikko vierii kovaa vauhtia eteen päin ja enää muutama päivä jäljellä 3 viikon kilpailumatkaa. Tänne tultiin pelokkaana vettä peläten ja kauhutarinoita kuunnellen, mutta reissu on osoittautunut oikein onnistuneeksi. Aurinkoisia päiviä on ollut paljon enemmän kuin yleensä ja järjestelyt ovat toimineet kisapaikalla hyvin.

Terveisin

Olli

Kommentit