America #2 Nightshift

 Tjenare!


Aloitetaan tämä blogi historian ensimmäisellä kysymysosiolla. Kysymyksiä tuli useita ja raati on poiminut niistä parhaat:

"Freestylekin on ihan kivaa, mutta mites Onnin ja Tuiskun kriikki?"

-öömh, no.. Chattahoocee joesta löytyy mukavia virranrajoja, kivoja aaltojonoja, ihan liikaa flättiä ja yksi class IV-V koski kera "tulisen honton".

"Joukkueen jäsenten ruoanlaitto bravuurit?"

Miika. Suomalainen kotiruoka. Jenkeissä tehnyt mm. makaronilaatikkoa. Tämän kesän aivan naurettava villitys on soijarouhe, jota Miika kunniakkaasti roudasi SUOMESTA JENKKEIHIN (?!?). 

Anne. "En oo tehny vielä ruokaa", mutta tiskit sen sijaan jää tiskaamatta. Bravuuri: Trangia pullat.

Iia. Suunnittelee pisimpään, mutta itseluottamus heikko. Ylittänyt ainakin omat odotuksensa ja valmistanut onnistuneesti jenkeissä mm. tortilloja. Bravuuri; pussipasta.

Tuisku. Talon oma kulinaristi. Pitää huolen, että joka ruoassa on grammalleen oikea määrä kasviksia ja lihaa. Bravuuri; kasvisruokaa lihalla.

Onni. Meksikolainen perinneruoka, mutta raaka-aineista pitää karsia 70% ja määrä korvaa laadun. Bravuuri: Burritot (raaka-aineet papu,riisi,salsa ja lätyt jos muistaa ostaa).

Visa. Ekat kaksi päivää monipuolista, ravitsevaa ja innovatiivista ruokaa. Sen jälkeen koittaa ylipuhua muut ulos syömään omalla ruoanlaitto vuorollaan. Bravuuri: takeway pitsa Your Pie:sta.

Kiitos kysymyksistä!


Tasan 20 päivää MM-kisojen alkuun ja sekös mieltä lämmittää. 

Eilen maanantaina vesilaitos ilmoitti, että Good Waveen on riittävästi vettä kello 20.00 alkaen. Kuin ihmeen kaupalla luukut aukesivatkin silloin, toki vedellä kestää nousta noin 30-45min. Meikäläisistä kaikki paitsi Sora olivat into pinkeänä koskella odottelemassa veden nousua. 

Treeni lähti kivasti käyntiin ja porukkaa valui paikalle pikkuhiljaa lisää ja lisää. Iia tekee reissun ekat takabluntit, Anne vastaa illan hienoimmasta entrystä, Onni tekee ilmaruuvin, Visa pislan ja Tuisku taka panamin. Taka panami tippuu aallosta ja Tuisku sen mukana. Saarijärven bull mentula päättää ilahduttaa Riverwalkilla yömyöhään kukkuvaa nuorisoa ja jää surffaamaan Good Waven alapuoliseen honttoon (joka on itseasiassa ihan hyvä!). Tuisku päättää laittaa show vaihteen silmään ja yrittää takavolttia. Valtava takavoltti ländää tikkusuoraan aaltoon ja Tuisku on hetken oman elämänsä Jackie Chan. Ajatusten virratessa Tuisku unohtaa olevansa takasurffissa kohtalaisen kokoisessa stopparissa ja kuten olettaa saattaa, takakantti nappaa kuin Avensiksen kytkin ja Tuisku ottaa "kypäräsurffia". Mela lähtee käsistä tässä rytäkässä ja etsinnöistä ja ystävällisistä apukäistä huolimatta mustaa tuplatimanttia ei pilkkopimeässä Columbuksen yössä enää nähdä.

Tuisku, Iia ja Anne lähtevät 23 hujakoilla kotia kohti ja käyvät matkalla toteamassa, että yksi historian surkeimmista ruokakaupoista Piggly Wiggly (ei maksettu mainos) on mennyt muutama minuutti sitten kiinni, joten jätskit jää saamatta. Visa ja Onni jää vielä melomaan. Melonta sujuu loppua myöten allekirjoittaneella hieman paremmin ja treeneistä jää ihan hyvä maku. Toki turvavyön naru napasahtaa poikki vikassa surffissa, mutta tuleepahan sekin vaihdettua ennen kisoja. Onni päättää ottaa vielä sen kuuluisan viimeisen surffin......... Hyvä runi päättyy isoon ilmaruuviin, jonka Onni ikävä kyllä ländää tyhjin käsin. Yksi mela on jo hukattu joten Onni säntää samantien melan perään, myös Nanase ryntää ylävirrasta auttamaan. Kohtalaisen pitkän etsintäoperaation lopputulos on kuitenkin sama kuin edellisessä. Pimeässä joessa mustan melan löytäminen osoittautuu perskeleen vaikeaksi. Oliko meloissa värikästä teippiä, heijastin nauhaa, omaa nimeä? Make a guess..

Kyllähän siinä oli kilpakumppanit ihmeissään kun Suomalaiset onnistui hukkaamaan KAKSI melaa yhden setin aikana, mutta hei, tekevällä sattuu ja ainakin saatiin taas blogiin kerrottavaa.

Japanilaisen maailmanmestarin Hitomi Takatun kajakki varastettiin koskelta muutama päivä sitten. Kajakki oli jätetty Wave shaper -saareen yöksi lukkoon. Kajakkia on sittemmin etsitty kissoin ja koirin ja monella on veikkaus, että paikallinen koditon mies olisi varastanut sen rahan tarpeessa. Onni lähti tänään tiistai aamun lenkille etsimään melaansa alavirrasta. Mitä hän löysi? Se selviää seuraavassa :).

 Suihkari all time leaderboard 19.9. Visa 3, Miika 3, Iia 1, Anne 2, Tuisku 0 ja Onni 0.

Palataan,

Visa


Kommentit