America #5 Länsisiipi ja tiimitreenit

 Iltaa,

Jälleen on pari päivää hujahtanut Yhdysvalloissa. Tänään päästiin vihdoin tiimitreeneissä melomaan Good Wavea 3 unitilla ja voi herran jestas meinas ihan herkistyä kun pääsi melomaan kohtalaisen hyvää aaltoa ilman naurettavaa jonottelua :)!

Me Suomalaiset melotaan tiimitreenit Jenkkien kanssa ja olihan sitten allekirjoittaneella hommaa joukkueen kapteenina sopia Jenkkikolleegan kanssa tiimitreenien pelisäännöistä. Jaa niin mistä säännöistä? Kuhan melotaan vaan vuorotellen? Ehei. Yhteensä siis 1 tunnin treenislotissa harjoittelee 36 urheilijaa. Jotkut heistä useammassa lajissa esim. c1, oc1 tai k1. Näille urheilijoille annetaan treeniaikaa enemmän. Elämääkin tärkeämpää on, että jokainen urheilija saa sekunnilleen saman verran treeniaikaa aallossa ja toki tuplasti sitä tärkeämpää on, ettei yhteistä aikaa hukata, ei p###### sekuntiakaan. Kaikki 36 urheilijaa ovat siis nimetyssä järjestyksessä, muutaman nimi on listalla kahdesti, rannalla on valmentajaa, joukkueen johtajaa, kellottajaa, videokuvaajaa, tuomareita ja tietysti katsomoa rakennetaan myös näin ensimmäisten tiimitreenien kunniaksi. 45s aikaa per meloja per surffi, pilli vislaa kahdesti 35 sekunnin kohdalla ja kerran pitkään kun aika on päättynyt. Jos et huomaa, kun aika päättyy, ei hätää seuraava on jo aallossa kanssasi. Menetät myös seuraavan runisi sääntörikkomuksen takia. Miten tärkeitä treeniminuutteja tiimitreeneissä onkin tarjolla, niin kyllä niistä aina MM-kisoissa tehdään kärpäsen sijasta härkänen. Heh, olihan se härdelli, mutta kaikki meni omasta mielestä lopulta ihan mallikaasti näin ensimmäisten treenien suhteen. Huomenna jatketaan.

Länsisiiven asukkaat saapui kaksi viikkoa eläintarhaksikin kutsutun Itäsiiven asukkaiden jälkeen ja ovat pysytelleet omissa oloissaan. Suurin syy tähän on Annin lentokoneesta mukanaan tuoma korona, jota kaikki muut urheilijat ovat yrittäneet parhaansa mukaan vältellä. Ehkä Anni lipaisi vahingossa vessan ovenkahvaa jumpatessaan kesken kymmenen tunnin lentoa, tai sitten vierustoveri ensimmäisellä Frankfurtin lennolla aivasti Annin ja Outin penkkirivillä, sillä toistaiseksi vain näillä kahdella on ollut vaikeuksia respiraation kanssa. Länsi-siipi ei kuitenkaan ole pelkästään istunut ilmastoidussa olohuoneessa rykimässä kurkkuaan selväksi, vaan uskallan väittää että vahvimmin koko talon melonnasta on vastannut Ternien tehokaksikko, joka on ollut vesillä aina kun turbiinien läpijuoksutus on ollut yli 4000 kuutiojalkaa. Tiimitreenejä ennen parhaaksi taktiikaksi on osoittautunut laittaa kello soimaan 2:30 ja kävellä tyhjän kaupungin läpi aallolle melomaan hämmästyttävän lyhyen, vain 32 hengen jonossa.

Onni Ambush-aallossa ylävirrassa. Käytiin täällä useampaan kertaan 2 unitin virtaamalla. 

Itäsiivessä jälleen Visan dinneri vuoro joten luvassa on tuttuun tapaan pitsat Your Pie:sta. Ei vaan, onhan Visa ruokaalaittanut mutta tänään kuusihenkisen uusioperheen jääkaappi ilmoitti olevansa tyhjä. Ihmeellistä, ettei kukaan asukkaista sitä ole huomannut. No tästäkin selvitään ja huomenna lähdetään taas Walmarttiin rikkomaan muovipussiennätyksiä. Suihkarissa Tuisku lienee ladannut puhelimeen jonkun Suihkari kusetusbotin, sillä hän on noussut All Time Leaderboardissa Miikan ohi kakkossijalle. Tuskin yllättää ketään, että Visa edelleen täysin ylivoimaisessa johdossa..

Secret Wave ;).

Palataan, Visa

Kommentit