America #6: GAME TIME


 Tervehdys,

Viimeistä kertaa ennen kisoja. Niinkuin olettaa saattaa, kaikki on viimeistä Chattahoocee-joen pisaraa myöten TÄYSIN valmista. Suomen joukkue ei kertakaikkiaan voisi olla valmiimpi. Kaikki. On. Valmista.

Game Time.

Vitsit sikseen. Tiimitreenit on nyt takana, ja kisat alkoivat tänään maanantaina skirtillä. Fiilis Suomen joukkueessa on edelleen hyvä, vaikkakin useampi urheilija olisi toivonut parempaa kulkua tiimitreeneistä. Ja ainahan sitä toivoo, että olisipa vain tämä yksi liike vielä mahtunut surffiin tai voi harmi kun tipahdin tyhmästi paikanhauista. Nyt kun katson taaksepäin viimeistä neljää viikkoa mitä olen täällä viettänyt niin onnekseni voin todeta, että kilpailuun valmistatuminen on mennyt mielestäni niin hyvin kuin mahdollista. Tein parhaani aina kuin pystyin. En vaihtaisi luultavasti mitään. Tämä tuo ehkä eniten luottoa omaan tekemiseen. Työ on tehty. Nyt on aika nauttia.

Kisaviikon ohjelman löydät TÄSTÄ.

Suomalaisvärejä luvassa siis heti tiistaina kun Anni, Marjaana, Outi ja Iia päästetään irti naisten alkuerissä. Alkueristä 20 parasta pääsee seuraavalle kierrokselle. Jokaisella Suomen naisella on mielestäni hyvät mahdollisuudet edetä seuraavalle kierrokselle.

Suomalaisten melonta-ajat tiistaina Suomen aikaan: Outi heat 1 klo 18.25. Iia , Marjaana ja Anni heat 3 klo 19.35.

Kisaviikko jatkuu keskiviikkona miesten alkuerillä, joissa Tuisku, Miika ja Visa pääsevät tavoittelemaan niin ikään top 20 sijoituksia. 

Suomalaisten melonta-ajat keskiviikkona Suomen aikaan: Tuisku heat heat 4 klo 19.30. Miika heat 5 klo 20.05 ja Visa heat 6 klo 20.40. Naisissa ja miehissä alkuerissä melotaan viimevuoden maailmancuppien käännetyssä tulosjärjestyksessä. Eli vuosi sitten hyvin pärjänneet melojat ovat loppupään hiiteissä.

Torstaina melotaan junioreiden alkuerät.

Anne heti päivän ensimmäisenä klo 17.15 heat 1. Taru meloo samassa heatissä. Juniori pojissa Onni heat 3 klo 19.40. Juniori sarjoissa 10 parasta etenee seuraavalle kierrokselle semifinaaleihin.

Seuraa kisoja Youtubesta Planet Canoen toivottavasti laadukkaasta livestreamista https://www.youtube.com/@PlanetCanoe/streams .

Jos kaikki tähdet osuvat kohdillee on mahdollista, että fin_freestylekayakingteam Instagramissa joku maajoukkueen jäsenistä pitää kisapäivien päätteeksi ns. jälkipuinnit. Joten hypätkääs linjoille ja ennen kaikkea laittakaa kyssäreitä jotain linjoja pitkin!

Palaillaan, Visa

Kommentit