Viva la France: HAMMAM

 Tervehdys,


Vaikka Suomessa ollaan päästy hädin tuskin talven puoliväliin, niin tämä on mun mielestä hyvä ajankohta kauden ensimmäiselle treenileirille. Bookattiin Miikan ja Iian kanssa lennot Etelä-Ranskaan. Kohteena tuttu ja turvallinen Millau. Muisteltiin tuossa juuri Miikan kanssa, että monestikko ollaan täällä käyty. Allekirjoittaneella seitsemäs kerta ja Soralla viides. Niin se aika rientää. 

Olen varmasti hehkuttanut Millauta edellisissäkin blogiteksteissä, mutta kyllä se ansaitsee pari positiivista fraasia tälläkin kertaa; Kylä on kivan kokoinen ja rauhallinen, ilmapiiri on rento, kaikki on lähellä, leipomoita on ihan perk€%&&sti ja melontaradan spotti on 5/5. Tuttu meloja Thomas asuu täällä ja se on aina valmis jeesaamaan, melontaradan henkilökunta on mukavaa ja ehkä sit lopulta tärkeimpänä: täällä on lämpimämpi kun Suomessa.

Lennettiin Montpellieriin viime viikonloppuna ja ollaan tasan kaksi viikkoa reissussa. Asustellaan airbnb kaksiossa ydin keskustassa. Koskelle on kävely matka ja leipomolle kivenheitto. 

Tänä vuonna freestylessä melotaan kahdet arvokisat. Maailman cupit Saksan Plattlingissa toukokuun lopussa ja EM-kisat Itävallan Grazissa elokussa. Toukokuu tulee nopeasti ja Suomessa on haastavaa päästä hyvään honttomelonta kondikseen ennen sitä, joten tämä on hyvä ajankohta ekalle treenirupeamalle. 

Päivät on mennyt aikapitkälti odotetulla tavalla. Aamulla punttis tai lajitreeni ja illalla toinen laji. Välissä vähän rentoa, tai niinku Miika sanois "rankkaa rötinää". Rötinästä puheenollen.. Tänään oli vähän viileempi ja sateinen päivä niin illaksi suunniteltu pyöräreissu siirtyi ens viikkoon. Noh sit mietittiin et mitäpä sitä tekis illalla ja muistettiin et kosken lähellä on sauna. Siis joku mesta mikä tarjoo saunapalveluita. Mietittii et no perskeles mehän lähetää tästä bastuun. 

Kielimuuri, vedätys, karma, pyramidihuijaus, whatever, syitä on voi olla monia. Mutta homma päättyi siihen, että meille kaikille kolmelle on nyt varattu huomiseksi tunnin aikaslotti saunomista ja hammamia. Ensinnäikin,  mikä v### on
HAMMAM?! Viimeset pari tuntia ollaan naurettu kippurassa ku ollaan selvitetty netistä et mikä hemmetti tää on. Voin kertoo et ens yönä ei varmaan uni tuu, sen verran jännittää. Faneille tiedoks että Miika lähtee huomenna klo 13.00 käymään taivaan tai helvetin läpi, kumpi se nyt sitten onkaan. Iia klo 16.30 ja Visa viimeisenä. En kerta kaikkiaan malta odottaa mitä Miika kertoo iltapäivällä :D. Noh ei siinä, jäädään jännityksellä odottamaan.

Palaillaan, Visa

Kommentit